A boy only for you - tips för att prata med killar

  2013-11-14 / 12:51:00 / Bella says /
 
Sitter och kollar på bilder på we<3it, och går verkligen inte att undgå alla dessa bilder med lyckliga perfekta par. Men man ska verkligen inte jämföra verkligeheten med detta. Allt kan verka perfekt på en bild men sen vet man aldrig hur det är på riktigt. Även fast bilderna är halva nöjet att ha, hähä. Men ja, hur ska man egentligen lyckas med att få det såhär bra?
 
Vet inte riktigt om jag är den rätt att fråga om detta. Fick nämligen en kommentar om jag kunde ge tips hur man pratar med killar och hur det borde gå till när man träffas för första gången osv! Själv har jag väldigt lätt att prata med killar och har lika många killkompisar som tjejkompisar. Finns sååå många sätt att ta kontakt med killar nu för tiden (och tjejer med för den delen) Kik, sms, facebook, insta osv.
 
Släpp det där att killar ska skriva först. Alla tjejer har nån idé att killar ska skriva först. För så är det lixom bara. Men nej, man måste inse att de flesta killar har känslor med. Ibland vill dom att tjejer ska skriva först också. SÅ testa att ta intiativet som tjej och skriv du först istället. Ett hej är jättelätt. Är han dryg? Synd för honom, han förlorar säkert en toppentjej.
 
Killar gillar att prata om sig själva. Ta del av hans intressen osv. Går han i någon sport? Fråga frågor och verka intresserad. Det funkar jättebra, alla gillar lixom att prata om sig själva. Men skulle han bli för självupptagen och bara snacka om sig själv? Nä, kanske inte helt rätt typ då.
 
Hitta gemensamma intressen. Det är inte fel att stalka lite innan man skriver till någon haha! Lista ut om han går i nån sport, eller vad han gillar för musik, ni kanske gillar samma? Vilket jättebra ämne att prata om då! Ellerhur?
 
Gemensamma kompisar. Känner du någon som han känner? Vilket perfekt tillfälle att ta upp det. Då kanske du får chansen att träffa honom också.
 
När ni sen träffas..
 
Prata på. In real life är det lätt att konversationer blir stela och pinsamma. Det bästa är ju självklart att ha med en kompis. Men annars, om ni skulle vara själva. Bara prata på,om precis vad som helst. Ett jättebra samtalsämne som alla vi ungdomar tar del av, är skolan, jättelätt att prata om. Eller ta upp nåt ni diskuterat på sms/kik? Fråga hur det gick med det där provet eller vad som egentligen hände efter skolan den dagen?
 
Var lite konstig & framför allt, dig själv. En jätteviktig grej är att vara sig själv, låtsats inte spela någon annan för att bli omtyckt av killen. Och ett litet tips som funkar för mig, var lite konstig, på vilket sätt som helst, men funkar oftast haha;)
 
Träffas inte själva första gången. Istället för att träffas hos nån eller vara själva så hitta ett tillfälle där ni är flera. Enligt en undersökning (vilket man lätt förstår) är att killar oftast är gladast på fredagkvällar, mellan 21 och 00, när dom är utanför hemmet. Så se till att ni kommer på samma fest? Eller fråga honom vart han ska och be honom ta med dig? Mycket lättare och blir inte pinsamt.
 
Efter..
 
Vänta en stund innan du skriver igen. Precis träffat honom och bara sprudlar av glädje för han var mer perfekt än vad du anat? Vänta med att smsa honom!! Låt han få lite tankerum. Ni har ju faktiskt precis träffats och du vill ju inte verka jobbig lixom! Så vänta tills nästa dag, eller tills han skriver.
 
Skriv vad du tycker och våga fråga honom vad han tycker med. Ju längre du väntar desto mer glad eller sårad kommer du bli. Så fråga om han vill träffas igen och be om en förklaring varför om han inte skulle vilja.
 
Hoppas ni uppskattar inlägget godingar, puss



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious