Bellas klädtips

  2013-04-29 / 10:00:00 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
 
JC måste väl alla ha hört om? Är iaf en väldigt bra affär om man vill hitta snygga jeans som sitter bra. JC finns nog lite överallt men är en bra basic affär med priser från 100- 1000 kronor. Så shoppa loss där!
 
 

Konfaläger

  2013-04-27 / 11:14:04 / Helg / 0 KOMMENTARER
@elinhammargren @mollyljungstrom @linalindstrom @sussilu @emiliafriderus
 
Är nu i Skara på Flämslätts konferansgård. Är jättefint och vackert! Har hur goa kompisar som helst här! Kommer jättemycket fina bilder när jag kommer hem för har med mig systemkameran:))!
Vi hörs! Pusshej

Hello Skara!

  2013-04-26 / 16:30:00 / Helg / 0 KOMMENTARER
Min & Mammas älsklingsväska i märket Mulberry, köpt i Dubai.
 
Hejsan alla goa. Nu sitter jag förmodligen i bussen mot Skara med min konfirmationsgrupp. Ska upp dit hela helgen så får se om jag hinner mobilblogga lite (hoppas det finns täckning?!?!) Vet faktiskt inte riktigt vad vi ska göra där... Vi ska typ vara ute hela Lördagen med nått Spex (spex??) som ledarna kallar det där man får uppträda osv. Ska dock inte va med men några andra ska det så ska la bli kul att det. Kommer la förmodligen be till gud en del, amen. Sen ska vi ju kaoza med såklart hahahah, nää jag skoja bara... eller gjorde jag;)
Ska iaf fortsätta käka min lilla chokladkaka så pusshej så hörs vi snart!

Shoppaholic nästa

  2013-04-25 / 18:57:21 / Fashion / 0 KOMMENTARER
 
 
Asså ni måste nog tro att jag shoppar 24/7 men det gör jag verkligen inte haha! Bara sparat lite pengar en stund nu så kunde gå och köpa lite grejer som jag velat ha/behövt länge:) Hittade iaf dessa två söta toppar på Kappahl för den vita - 99kr och den blåa 149kr. Bägge väldigt simpla men väldigt fina och sköna att ha på sig. Av nån anledning har jag håret fram, ajaj. Men ni ser la någorlunda, puss&kram

Dying

  2013-04-24 / 21:37:20 / Vardag / 0 KOMMENTARER
 
Ingen kan nog förstå hur trött jag är idag. Skulle jag stänga ögonen känns det som om dom aldrig skulle kunna öppnas igen. Cirkelpasset jag var på i Måndags värker fortfarande i armar och ben. Petar någon på mig så skriker jag haha. Dagen på jobbet idag gick bra. Fick steka fetaost biffar i 3 timmar. Kanske inte det roligaste, men var lite kul att en dam kom in och frågade vem som gjort biffarna och att dom var sååå goda. Räckte då upp handen borta vid stekplåten lite försiktigt. Hon blev lite förvånad haha (kanske för jag var så ung eller nått) men tackar glatt. Blev lite lätt stolt där en stund haha:))) Sedan drog jag upp till Gustav Adolfs kyrkan i stan för att möta upp med resten av min konfirmationsgrupp för att öva inför the big day. Den timman gick fort och drog sedan hem. Ska nu gå och lägga mig, kommer stupa direkt så pussgodnatt!

Spring fever

  2013-04-24 / 12:30:00 / Fashion / 1 KOMMENTARER
 
 
 
 
Gina Tricot 399:-
DinSko 99:-
Gina Tricot 15:-
 
Äntligen har jag hittat en vårjacka! Hade ju först siktat in mig på en SVEA Pinscher eller en Barbour men tvekat fram och tillbaka. Osså igår hitta jag denna jacka på Gina Tricot för 399 spänn. Helt underbart, sparar runt 3000 kronor på den istället för Barbouren. Sitter verkligen bra och man kan säga att den ser ut som en blandning mellan svea jackan och barboure så kaching på den! 
Hittade även ett par efterlängtade helt simpla svarta ballerina skor. 99:- på DinSko. Dom är inte helt som vanliga ballerina, alltså inte sådär plastiga utan dom är mer gjort av tyg och dom sitter jättebra på foten.
Fyndade även ett väldigt söt halsband, kostade lixom 15 kroner så tänkte inte så mycket utan bara köpte det haha. Massa tummar upp!

Lost in magic space

  2013-04-23 / 20:14:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
  
 
 
Hejsan hoppsan, lite djup rubrik sådär på kvällen. Testade på att redigera litegranna.. gick la sådär. Blev inte alls nöjd, men ni får se mitt misslyckade försök ändå<33333
Har ju en stendator så kan inte ha photoshop på den.. suger getost. Jag har äldsta versionen av photoscape istället + paint hahah. I alla fall, när jag skaffat mig en lite bättre dator är photoshop det första jag tänker ladda ner/skaffa/betala för att få. Till bilderna då, översta ser ju ut som jag har korv som hår eller nått och andra bilden vet jag inte vad jag håller på med... Känner att jag håller på att bli lite av en överklass orre haha! Ljusar upp mina bilder, bilder på mat, blogg, magic space bilder, systemkamera lalalala... Jaja slut på mitt tjat.
Detta var ett otroligt onödigt inlägg, men varsågoda hahaha..

Work

  2013-04-23 / 11:00:39 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
Min arbetsplats resten veckan! Flötigt kök, kul;)

Dag 2 på Prao

  2013-04-23 / 10:00:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Tidsinställt inlägg för denna tisdag morgon! Står väl förmodligen och hackar grönsaker just nu haha;) Myyyycket bättre än skolan iaf.. Känns nästan som att ha ledigt hähä. Hittade en väldigt bra bild som jag var tvungen att dela med mig av! Rätt sann va?? Ohja, vet redan ert svar. När jag slutar idag blir det ner till Dinsko för att köpa ett par ballerina skor jag funnit där, ett par simpla svarta. Leter även efter vårjacka men vet verkligen inte vad jag vill ha, snyfffft :'( 
Vi hörs!

PRAO JAO

  2013-04-22 / 20:02:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 

 
Hej alla goa! Idag började min prao vecka på Harrys Restaurang&Bar! Var där klockan åtta imorses (sorgligt eftersom det är tidigare än skolan börjar tillochmed..) och blev satt i jobb direkt. Fick förbereda allt från grönsaker, kött, ost och revbensspjäll till lunchbuffén som började kl 11.30:) Medan gästerna var där, fixade jag lite, diskade, hämtade tallrikar från gästerna osv. Sedan vid 14.00 fick vi äntligen äta!! Var så hungrig och det var jättegod mat! 
Slutade iaf vid 15 när allt var diskat och klart. Fördrev tid på stadsbiblioteket och i lite affärer tills jennifer praoat klart då vi sedan åkte till ett pass på onyx. SHIT SÄGER JAG BARA, ett cirkel pass på 45 min och tro mig.. Det dödar, kan inte lyfta armarna över axlarna.. Stroke varning kanske? lol. 
Är iaf nu hemma och gottar mig vid tven med grapefruit + yoghurt och fil, nam(y)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bellas klädtips

  2013-04-22 / 10:00:00 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
 

 
Joel&Jolina är två affärer inne i Borås centrum med väldigt stort utbud av märkeskläder/jackor och märkesskor. Finns märken som Hunky Dory, Hunter, Palladium, Primeboots, GANT, Hollies, Barbour, SVEA, Marenas, Ida Sjöstedt, By Second Female osv. Dock ligger priset oftast över 500kr. Men ni ser ju påsarna!? Helt underbara, finns massa olika och har ännu inte alla i min kollektion hähä. Har man inte råd är det ju busenkelt att önska sig presentkort eller spara. Finns grymt fina grejer iaf!
 

Mina svarta pärlor

  2013-04-21 / 20:16:00 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
gulleplutte Tuss
 
min underbara Meja
 
Tänkte bara dela med mig av dessa söta bilder på två av mina ögonstenar Meja&Tuss. Mina goaste katter är dom! Meja ser vettskrämd ut haha, gulleplutt. Tänkte bara berätta också att svarta katter inte ger otur! Har även en till katt som heter Pippi men inte fått nån fin bild på henne än.. kommer la! Puss

Ida Sjöstedt

  2013-04-21 / 15:00:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
4 Maj är det min konfirmation och på bilden ovan är min konfirmationsklänning. Det är en Ida Sjöstedt klänning från Jolina på 1199 kronor. Tycker själv att den är ganska dyr, men det var mamma som hittade den, så självklart fick jag köpa den för att hon med kan använde den haha;) Är väldigt nöjd iaf! Jag är inte ultrasmal så den tar fram mina kurvor eftersom den sitter ganska tajt haha.
Nu kommer problemet, vad ska jag ha för skor!? Jag är redan 1.70 lång, så några klackskor funkar ej.. Tänkt på silvriga glittriga Marenas från Jolina men dom fanns inte kvar i min storlek, snyft.
Har ni några förslag? Please help.

Söndag 21 April

  2013-04-21 / 10:53:14 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Godmorgon! Ligger i sängen och halvsover fortfarande.. Mamma tvingar upp oss nu för kl halv 12 kommer det några som ska kolla på huset eftersom vi ska sälja. Så självklart måste jag upp och städa nu. Kulkul.
Är iaf jättefint väder ute så ska nog gå en lång powetwalk med mamma och  hunden sen. Ska även hinna med lite plugg. Har prao på Harrys Restaurang&Bar (mitt emot brasseriet) hela nästa vecka så då blire ju inget plugg. Usch på skolan, tar verkligen död på mig. Nu ska jg sluta tjata. Ha en bra söndag!
 

Hairomology typ

  2013-04-21 / 10:00:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Får ofta komplimanger för mitt hår även fast jag själv tycker det känns som en rishög med utväxt haha! Dessa är iaf de produkter och verktyg (kam man kalla det de?) som jag använder.
  • Den första lila flaskan är en gåva jag fick av min frisör sist jag va hos henne som är en kräm man tar i nydushat hår för att det inte ska bli lika frizzit sen när det torkar. Väldigt bra faktiskt!
  • Den gula flaskan, hahah vem har inte den vanliga hederliga balsamsprayen hemma?? Jag använder iaf den flitigt fortfarande när jag borstar mitt hår. Håret blir mycket mjukare av det, 5 av 5 toastar får den i betyg haha!
  • Den tredje röda flaskan är Heat protection. Alltså skyddar mot värme om du plattar eller lockar håret. Very good. 
  • Min hårfönare är la inget speciellt.. men det jag tänker på när jag fönar är att alltid ha på så kall luft som möjligt.
  • Platttång! Det är verkligen inte ofta jag plattar mitt hår för jag har redan spikrakt. Men ibland måste man! Denna platttången är iaf från England, men vet att den går att beställa hem. Grymt bra!
  • Locktång, även denna från England. Gör otrolig fina korkskruvs lockar. Det kom med en varmehandske oxå då det är väldigt lätt att bränna sig annar! (själv gjort det några gånger) blää.

Världens goaste lördag!

  2013-04-21 / 01:21:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Våren är här!! Vilken jäkla härlig dag. Solen har verkligen stekt rakt ner på en och är det vindstilla så kändes det verkligen som sommar, alltså shortsväder!!! Vill ha sommar nu, spricker snart. Hade då iaf en jättehärlig dag utomhus. Först (eftersom vi snart ska flytta) hjälpte jag pappa med att städa ladan. Sopade och la i ordning bräder osv. Sedan hämtade vi grannens hund Bamse. Jättesöt men har absolut inget hyfs haha. Fick en liten rolig bild på dom när dom busar. Bamse ser vettskrämd ut haha!! Fick lite underbara bilder på min fina lillasyster och hon tog en bild på mig, helt naturell utan smink. 
Solen var fortfaradnde uppe vid 6 så vi satte igång grillen och hade årets första grillning. Så gott var det med mozzarella och kotlett. Längesen senast asså! Gott var det iaf:)

Veckan som varit

  2013-04-20 / 19:04:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
 
 
Tröja By Second Female - Jolina // Byxor Dr.Denim - Face // Skor Hunters - Jolina
 
Hola amigos! Nu har jag varit 15 år i 4 dagar redan. Jäklar vad tiden går snabbt måste jag sägaaa.. En outfitbild från i Torsdags där uppe. Bjuder på den för jag ser ut som en sur citron haha. På bilden ser ni mina nya Hunters!! Gaah, gillar dom såhääär mycket. Passade väldigt att få dom då det spöregnade i torsdags haha. Hade även orientering i torsdags. Kanske inte det roligaste som finns men jag och Alice fick alla kontroller! Applåd till oss (a)
Fredag igår, så jag och Linnea drog till Sandared till några vänner där och chilla lite. Hoppas ni med hade en bra vecka!
 
 
 
 




 

Min dag

  2013-04-17 / 20:55:33 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag!
Blir 15 bast idag och ni kan inte ana hur bra det känns. Älskar verkligen att fylla år, så kul att få allas uppmärksamhet och kramar, presenter och tårta osv!
Fick iaf lite blandat, bland annat Hunters, Ralph Lauren parfym, nagelförlängningstid i en nagelsalong, body lotion, smink, kondomer haha... Punktpunktpunkt..
Var kul i skolan, sedan drog jag till Elin med Jennifer där vi åt Lyx kladdkaka och glassbåtar haha. Sedan var det konfa. Hann även med ett bodyattack pass på onyx. Men ha en bra onsdag nu! Puss&kram

//mobilegopic//



Love to exercise

  2013-04-16 / 12:00:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Tänkte visa en liten springoutfit. Rosa är en av mina favorit färger, så det fick det bli på jackan. Riktigt härligt att springa ute i skogen med hundarna och släppa alla tankar för en stund.
 

Bellas klädtips

  2013-04-15 / 21:16:04 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Första klädtipset! Detta är verkligen två av mina älsklings affärer. Dom finns bägge två i Göteborg ungefär fem minuter ifrån varandra. Det roliga är att dom har exakt likadana kläder haha. Men men! Jag är påstokig och samalr på alla påsar jag har. Dessa är ju självklart supersöta så dom måste behållas! Iaf, på dessa affärer finns det iaf märkeskläder som är fake. Dom har tex en lite sämre version av en hunkydory blus, odd molly blus med knytning vid bröstet, liebekind bälten, hollies väst osv. Jättefina grejer! & inget kostar mer än 300kr. Så tummen upp för den!

Bellas klädtips

  2013-04-15 / 21:05:44 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
((Tänkte börja med en grej som jag tänkte kalla "Bellas klädtips". Lägger ut ett tips på fina kläder varje måndag. Hoppas ni kommer gilla det.))
 

Your just like monday, everybody hates you.

  2013-04-15 / 21:02:23 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
byxor - dr.denim / tröja - chelsea / skor - converse
 
Godeftermiddag everybody. Varit en någorlunda lugn skoldag förutom Fysik-seminariet vi hade. Var väldigt nervös men tyckte det gick bra iaf. NO är inte min starka sida om man säger så haha..! Varje måndag har jag gitarr med jennifer, så blev att gå upp dit. Sedan började det flockas massvis med folk i stan för det var nämligen Elfsborg hemma match idag. Dom mötte IFK Göteborg och redan vid två var det massa poliser i stan. Varför ska fotbollsgalna killar alltid bråka? Don't see the point. Jag själv hade dock ingen biljett men hoppas att få en till nästa hemma match.
 

Lördag - Söndag 13/14 April

  2013-04-14 / 17:11:51 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Eftersom Jennifer sov över var vi uppe rätt så sent. Självklart var vi tvugna att hitta på något att äta så vi sprang ut till fysen som är ute i ladan och hämtade glass. Inne i kylskåpet sen hittade vi jordgubbar, vinbär, björnbär, blåbär och hallon. Blev iaf jättegoooooootttt. 

First try

  2013-04-14 / 17:04:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Hejsan svejsan godingar! Första photoshootet med kameran idag. Som testmodell blev min allra bästa kompis Jennifer (insta@jennifergillgren) och grannes hund Simpson. Testade lite olika effekter och ljus osv. Tyckte speciellt den första bilden på Jennifer blev extremt snygg på henne! Är väldigt nöjd med kameran iaf och jag vet att jag kommer ha väldigt stor nytta av den framöver och i sommar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Canon EOS 600D

  2013-04-14 / 15:12:47 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Äntligen har jag fått min efterlängtade systemkamera! Det blev en Canon EOS 600D med 18 megapixel och spegelreflexs objektiv. Till det köpte vi ett stativ från Hama, ett skydd till linsen och 8GB minneskort. Den kostade 4490kr på Media Markt men + stativ, ett speciellt skydd till linsen och minneskort blev det 5117kr.
Detta är min konfirmations present då min konfirmation är den 4-5 maj:)


Isabell Persson

  2013-04-09 / 22:29:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Ja här är jag:) En svensk tjej på 15 år från Borås. Jag har bara bott här i 2 år men ska snart flytta igen till andra sidan Borås för att komma närmare stan. Jag har flyttat 13 gånger förr, bland annat 3 år till England, Italien i ett år och resten runt om i hela Sverige. Anledningen till att jag flyttat så mycket är att pappa är pilot och mamma är flygvärdinna så deras baser flyttas.

I min familj finns Mamma Hilde som är hel Norsk (vilket gör mig halv norsk) Pappa Jonas och min syster på 11 år vid namn Hannah:)
Vi har även en hund som heter Molly, 3 katter, Meja, Pippi och Tuss + våran guldhamster Max!
Har guldvärda vänner med, ni vet vilka ni är!

Jag dansar, spelar tennis och gymmar på onyx! Sen går jag även i konfa och måste hinna med skolan, blir lite stressigt ibland!

Jag har världens dåligaste humor och skrattar åt allt nästan! Men är det något som måste tas seriöst, då kan jag genast bli seriös och mina ledaregenskaper kicka in (det är vad alla jag känner säger iaf haha)

Lite kort info om mig! Har ni några frågor så tveka inte att fråga:) puss&kram

Kik-bellapersson
Instagram-isabellperssonn


Välkommen till min nya blogg!

  2013-04-07 / 21:26:20 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Mitt första inlägg.