Piké tröjor

  2013-05-30 / 20:59:00 / Klädtips / 0 KOMMENTARER
Fick en liten kommentar av en kille som undrade om jag kunde lägga ut snygga killkläder:) och självklart kan jag det! Inte riktigt tänkt på att det kanske är killar som läser bloggen med ^^
Iaf, Piké tröjor! Hur underbart snygga är inte dom!? Jag tycker dom är så snygga på killar iaf. Dessa två är från märket Ralph Lauren och är lite dyrare, dom finns att köpa på denna sida. Sjävklart behöver man inte ha märke, piké tröjor är lika snygga ändå!

Gina utförsäljning

  2013-05-29 / 22:25:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER
 
 
Tja babes! Denna dagen har jag varit så jäkla täppt i näsan.. Kan knappt andas och det suger. Kunde inte va med på skoljoggeb utan fick ta tid istället. Gick la bra. Min goda vän Alice är så generös så hon gav mig en VIP biljett till Gina utförsäljningen som är i knalle. Den är på fredag för alla som vill gå men som sagt så fick jag VIP så jag och tre andra fick gå idag. Fanns inte alls mycket och det mesta va i XXL osv.. Men hittade iaf 7 par nya trosor då jag är in väldigt need of that! 70 kronor, 10kr styck, najs säger jag!
Sedan var der konfa reunion då vi åt hamburgare, fick våra konfirmationskort och en bok. Var riktigt mysigt tyckte jag! 
Tänkte bara säga att jag ska börja med lite mer "tips" osv istället bara för om min dag.. vem bryr sig egentligen om det? Har typ feber nu så gofnatt folkens!
 

Helgbloggtork

  2013-05-28 / 18:41:36 / Vardag / 0 KOMMENTARER

 
Asså helt seriöst... vet inte riktigt varför men varje helg får jag riktigt blogg torka. Vet inte vad jag ska skriva, orkar inte, upptagen osv.. Men denna helgen har iaf varit att jag varit sjuuukt bizzy! Tänkte berätta lite kort iaf för dom som är nyfikna. I fredags då, hade hela kunskap studiedag, så jag, Ein och Linnea drog en tur till göteborg! Förjäkla mysigt var det med starbucks, god mat och shopping hela dagen. Fick köpt mig en Hunky Dory japan knit kofta från NK, ett nytt bälte från Chelsea och en fiorucci påse (ett måste!!!) Tänkte visa bild på det snaart :P
När vi kom hem hängde jag med till Linnea stuga som ligger i Borås Sommarstad lite utanför stan. Åt god mat och sedan åkte vi till några andra kompisar i Sandared och chillade med dom till sent på natt då vi sen drog hem och sov. Lördag blev lika fullspäckat, hem från Linnea vid 2, hade en timma att fixa om mig för att åka till mammas storband (hon spelar saxofon) i Ulricehamn! Så stolt över henne och verkligen kul att lyssna på! Jag stannade sedan kvar i Ulricehamn hos min kompis Moa där vi köpte massa gott på ica och chinamat. Vi satte oss sedan på ulricehamns brygga och myste resten av kvälleeen. Klockan 1 på natten ringer hennes bror och frågar om vi ska med ut till ett gammalt övergivet mentalsjukhus... Herregud vad läskigt det va..! Tack och lov att vi inte gick in. Somnade 3 och tog bussen hem nästa dag. Söndagen var slapp då jag var helt död av trötthet från helgen.. Seriöst helt död. Min helg iaf! Hoppas ni orkar läsa..
Nu är det den sista hela skolveckan iaf!!! OMG, sommarlov om lite mer än en vecka... dööör, är stressad och längtar samtidigt... 10 veckor lov... förjävla gött asså.

Bellas klädtips

  2013-05-27 / 10:00:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
SVEA, ett av mina absoluta favorit märken. Har flera tröjor, en mössa, en väska + min älskade Svea vinter jacka. Så simpelt men ändå så snyggt! Svea har en egen affär i Göteborg och en webshop, men svea säljs även i små utbud i affärer som Inter Sport, Jolina, Lager 157 i Gällstad osv. Priser från 400-3500kr.
 

Träningsmotivation

  2013-05-24 / 11:54:00 / Vardag / 1 KOMMENTARER
 
Tänkte köra på lite såhär träningsmotivation fram över på bloggen. Träning är väldigt viktig för mig, både för hälsa, kondition & att nå mina mål som jag vill med min kropp. Om du inte vill ha träningstips så kan du strunta i dessa inläggen. Iaf, tycker orden på bilden ovan är väldigt klockrena! Du kan helt enkelt inte ha båda. Ryck upp dig nu och gå och träna! Motivera dig varför du tränar, JA VAD ÄR DET DU VILL UPPNÅ?

Hello babes

  2013-05-23 / 23:53:51 / Foto / 0 KOMMENTARER
 
 
Hej och förlåt för så sent inlägg! Men har verkligen haft fullt upp idag med massor. Redovisningarna gick bra! Tror jag iaf får C på NOn och B på SOn. Fingers crossed! Vi hade även idrott där man skulle springs rtt varv rint ramnasjöb som är 1,3 km långt så fort man kunde. Blev väldigt nöjd med min tid iaf och var första tjejen in i mål hihi!:')
Mötte sedan mamma i stan då vi fikade på Café Bakgården. Vädret blev fin så åkte hem och solade, grilladr och sen hade en liten photoshoot med min syster. Kommer fler bilder på lördag, men här bjuder jag på två så länge. Imorn väntas studiedag som kommer tillbringas i göteborg med babes! Ooh tagga, sov gott!

RayyyyyBaaaaan

  2013-05-22 / 21:50:00 / Happiness / 1 KOMMENTARER
 
Ray Ban, Aviator, Silver Frame, Black Lense, 1500kr
 
Nu kan jag dö lyckligt iaf!!!! Åh helt underbara är dom! Fick dock använda mig av mina konfirmationspengar men lätt värt det, för så fort solen kommer fram kommer dessa sitta så fiiint på mina näsvingar. Man kan nog köpa lycka för pengarna, extremos glados som ni märker. Finns att köpa i dom flest Glasögonaffärer och online.
 

Dagens outfit

  2013-05-22 / 21:06:00 / Outfit / 1 KOMMENTARER

 
 byxor - Dr.Denim // peplume top - Gina //  stövlar - Hunters
 

Regnade idag så det blev på med mina Hunters. Skoldagen var dryg och har jättepanik för imorn är det SO-redovisning + NO redovisning + Idrott + betygs deadline. Snacka om panik.. därför detta inlägget kom lite sent för suttit med plugg hela kvällen. Tänkte dela med mig av ett riktigt bra pluggtips, även fast det är lite svårt att genomföra ibland. Så ge din telefon till din mamma, ah det var exakt så jag sa. Beräkna ungefär hur lång tid du behöver så säger du till din mamma/pappa. Ta min telefon nu och ge mig inte den förrän klockan åtta. Stäng av ljud och allt sånt på den så ska du se att du kommer kunna koncentrera dig tusen gånger bättre. Hoppas er dag varit awesome, ni är underbara allihopa! xoxo

Videoblogg

  2013-05-21 / 18:57:03 / videor / 1 KOMMENTARER


Nytt inköp

  2013-05-21 / 18:40:00 / Fashion / 2 KOMMENTARER
 
Jag är för jäkla dålig. Såg nu precis när jag skulle trycka på publicer att jag inte ens har skärpa på byxorna... jag är dålig, förlåt. Men man ser ju rätt bra ändå. I min garderob finns nu iaf vita Dr.Denim för 400kr köpa på face i stan! Behövde verkligen ett par nya byxor då jag bara går runt i svarta haha..

Shorts everywhere

  2013-05-20 / 14:08:48 / videor / 1 KOMMENTARER

Trodde jag bara hade ett par shorts.. Hade visst fel..


För mycket god mat

  2013-05-20 / 10:34:00 / Foodporn. / 0 KOMMENTARER
 
Kommit på att jag äter alldelles för mycket god mat hela tiden haha! Min lördagskväll blev hemma med familjen där vi avnjöt grillade hamburgare utomhus i den sista kvällsvärmen.Sedan var det eurovusion och tusan vad tråkigt det var i år.. Halv sov genom hela. Tyckte ändå Danmarks låt var någorlunda bra, lite klang i den sådär men ändå.
 
 
Söndag morgon, vad blev det då om inte god mat haha.. Nä men blev väckt vid 11 av doften av american pancakes, ingen äcklig doft ska jag berätta för er! Efter frukost blev det en liten paus då jag städade mitt rum som såg ut som ett bombnedslag och sen tränade jag lite genom att klippa var jäkla stora trädgård med "gå" gräskliparen istället för vår åkgräsklippare haha, weheyy
 

Bellas klädtips

  2013-05-20 / 10:00:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
Hollister, var ska jag börja? Finns så mycket fint på Hollister att det inte är klokt. Enda stället i Sverige som jag vet om är i Stockholm, men sen finns det även som webshop. Man kan köpa underbara t-shirt för 200kr, hoodies, parfymer och body lotions osv. OCH NI SER LA PÅSEN? OUFF PÅ DEN.
 

Skön sommaroutfit

  2013-05-19 / 21:24:00 / Fashion / 0 KOMMENTARER
 
Detta hade jag på mig i fredags i solen. Converse skor, Holebrook väska, någon klänning och en simpel kort t-shirt. Riktigt härlig outfit.
 
Till dig som undrade om Marenasen. Dom är köpta på Wonder i Varberg och är i silver.

17-18/5

  2013-05-19 / 18:21:00 / Helg / 0 KOMMENTARER
 
la upp detta inlägget igår men det kom tydligen inte med, helt cp

Vilken asgo fredag lördag! Vädret har varit såååå varmt och gött, lixom varit runt 26-28 grader i solen. Kan inte sluta le!! Efter skolan i fredags drog jag och några kompisar ner till stan där vi tog en glass och chillade lite. Sen åkte jag och Elin hem till henne där vi la oss direkt i solen. O m G. Äntligen fått lite färg på min bleka kropp!! Kan dock inte ligga så länge i solen då jag har otroligt många leverfläckar som har vädigt stor chans att få cancer i sig (ärvt det från mamma som har haft hudcancer) Så vi fick ta lite pauser i mellan åt med frukt och lackning av naglarna. Hela fredagskvällen tillbringades ute i med andra goa människor och mycket bus hände haha. Sen lördag morgon, redan vid 9 när vi vaknade var solen uppe. Så vi skyndade oss ut igen till solen haha. Men iaf, slut på mitt tjat! Hoppas eran helg varit lika grym som min!

Sneak på dagens

  2013-05-17 / 08:24:00 / Outfit / 1 KOMMENTARER
 

Sunshine

  2013-05-16 / 22:51:21 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Hej mina vänner! Förlåt att filmen kom ut väldigt sent igår men den villr aldrig laddas upp haha... Idag var det så jäkla fint väder! Solen sken och det var runt 20-22 grader. Happy. Men såklart på den varmaste dagen av alla har vi ute idrott i hetten. vi gjorde en lek som kallas doppboll, höll på att svimma efter halva lektionen av värmeslag haha annars var det kul! Sedan hade jennifer tydligen redan bestämt att vi skulle till onyx och träna, så det gjorde vi. Intervall springning blev det, även där var det typ 100 grader så dog lite lätt.. Hade iaf väääääldigt kul för vi var själva på hela onyx så cpa sönder:')
Ligger nu i sängen med beslutsångest över vad jag ska ha på mig imorn & om jag ska locka håret eller inte?? Panickkkkkkkkkkkkkk.....

En dag i mitt liv 15/5

  2013-05-15 / 23:37:14 / videor / 0 KOMMENTARER


Tolka en killes sms

  2013-05-15 / 21:56:06 / Tips / 0 KOMMENTARER

 

FÖR ÖVER 14 ÅR

1. Han skriver jättekorta sms

Det betyder: Det är inget personligt, män har inte riktigt samma behov av att uttrycka sig som oss tjejer. För dom kan en tröja faktiskt vara bara "fin". Om ni smsar dom medan dom äter måste dom inte berätta om konsistensen på maten. Dom skriver  "Käkar. Ringer sen." Det betyder inte att han hatar dig, utan bara att han ringer när han inte är hungrig längre.

2. Han kommer med bortförklaringar

Det betyder: Killar lägger ingen kreativitet på lögner, dom är inte tillräckligt konspiratoriskt lagda. Så tredje gången han säger att han "Måste gör något annat än att träffa dig" kan du nog släppa honom.

 

3. Han använder ofta Smileys

Det betyder: Smileys från en kille är i regel ett gott tecken. Det betyder att han släppt ner garden lite och vågar vara gullig. Det signalerar också att han tror att du är lite dum i huvudet. Killar av nån anledning tror alltid att de är smartare än oss tjejer. Och eftersom 95% av killars humor utgörs av ironi tar han för givet att du inte fattar det.

4. Han skriver en jävla avhandling

Det betyder: Han har redan förvandlats till en sådan där mjäkig hundvalp som killar blir när de är nyförälskade. Han är så kär i dig att klockorna stannar. Det är så enkelt. Det kan dock ses som en varning: En kille som skickar långa mess innan ni ens har hånglat upp varandra visar sig ofta vara både sjukt needy och sjukt svartsjuk.

5. Det tar skitlång tid innan han svarar

Det betyder: Det behöver inte nödvändigtvis betyda varken det ena eller det andra. Det konsiga med killar är nämligen att dom inte måste läsa ett sms i samma sekund som dom får det.

6. Han ger dig gulliga smeknamn

Det betyder: Har ni gjort något med varandra än? Smeknamn innan något slags "mys" signalerar "Jag vill ligga, men inte mer". Smeknamn efter ligg betyder "Jag vill ligga, på regelbunden basis". En kille som ger dig smeknamn innan har alldeles för bra självförtroende. Ju mer killen gillar dig, desto mer nervösa blir dom i allt dom gör.

7. Han "råkade" skicka fel

Det betyder: Nej, det "råkade" han inte. Han ville antingen göra dig svartsjuk eller bara ha en anledning att ringa upp dig utan att det verkar som att han faktiskt vill ha dig. Äldsta tricket i boken, äldsta tricket i boken.

8. Han ställer frågor

Det betyder: Det här är väldigt enkelt; ställer han inga frågor utan bara svarar på dina så är han inte intresserad av att messa mer med dig. Ställer han frågor så är han det. Killar må vara lite dumma i huvudet, men dom är konsekventa. Något som är oklart med det? Okej, gör ett enkelt test: svara inte på hans senaste mess, skickar han ett till? Intresserad.

9. Han messar mig bara på fyllan

Det betyder: Behöver du verkligen ett svar på den här? Skärp dig nu. Det finns tjejer som tror att killar blir "känsligare" när de har druckit och "vågar säga saker som de inte vågar säga när de är nyktra". Snälla säg att du inte är en sån.

10. Han messar inte alls

Det betyder: Han är inte intresserad. Förlåt. Det var du som ville ha sanningen. Men han har inte glömt sin mobil någonstans. Han hade inte slut på pengar på kontantkortet. Grejen är att tjejer kan spela svåra i tre år, killar orkar göra samma sak i ungefär tre dagar. Vänta 72 timmar, har han inte messat då så glöm honom! 


lätt mobbad haha

  2013-05-14 / 22:39:55 / Kompisar / 0 KOMMENTARER
 
 
Men hallå allihopa som orkar kolla in här! Hade 400 unika besökare igår och ni fattar inte hur glad jag blir! Massa kärlek till er <3
Iaf, tisdagen har varit braaaaa, redovisat generatorn och det känns som en tyngd lyfts av mina axlar, så j**vla gött ska jag säga. Sedan bar det av till en hemlig person.. håller vem det är för tillfället, men jaaa, iiiip. Sedan var det träning då det blev cross fit och zumba. Min rumpa dödar mig efter alla squats...
Och som ni ser ovan testade jag på att göra lite såna här gulliga "just girly things" bilder/grejer. Min fina vän elin som är med på bilderna och tyckte faktiskt dom blev rätt coola. Vad tycker ni? 

Varberg inköp

  2013-05-14 / 22:32:00 / videor / 0 KOMMENTARER

stör mig på att den hamnar vid sidan och inte mitt på haha:(

skor - marenas - 799kr // lace shorts - gina tricot - 299kr // jeans shorts - H&M - 199kr


Måndag

  2013-05-13 / 23:41:27 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
mobilbilder
Hej alla goingar! Precis insett att det bara är 3 veckor kvar till sommarlov.. jag vill att det ska kännas hur gött som helst, istället har jag bara hur mycket stress som helst!! Massa skola, hinna träna, hinna med kompisar, spara Pengar osv.. Jaja när sommarn väl kommer får vi hoppas att stressen släpper. 
Idag var det en dryg skoldag.. kommer ingen vart med något alls. Sedab bar det av till gitarren med jennifer och sedan subway för hon hade nån gratis kupong grej där haha! Gott vare iaf! Sedan var det tänkt att vi skulle träna men nejnej.. Då blev vi hembjudna till Linnea som fyller 15 idag! En av mina bästa kompisar just nu & jag älskar henne till universums slut och tillbaka. Blev asgod mat och sen en tårta med maräng & nutella, nam haha. Hoppas er dag varit bra med!

Bellas klädtips

  2013-05-13 / 10:00:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
Face är en affär i Borås. Vet dock inte om den finns nån annanstans, men som ni ser på påsen går det att beställa online. Face är iaf en otroligt bra affär ifall du vill hitta bra byxor!! Finns massa olika märken och det är där jag har köpt mina älskade svarta Dr.Denim som jag nästan alltid har på mig. Byxor från 400-2000 kr.
 

Heeej igeeeen

  2013-05-12 / 23:33:56 / Foodporn. / 1 KOMMENTARER
Förl¨t förlåt förlåt för ingen uppdatering men har faktiskt ganska bra anlednigar,
1. I en period förra veckan var jag lite deppig och hade ingen lust
2. Vårat fucking (förlåt för ordvalet) wifi funkar inte hemma så inte kunnat blogga från datorn..
3. Blogg.se 's app cpar ju sönder och stänger av sig varje gång man går in på den?! asså va...
4. Gjort maaaasssor med grejer
 
Tänkte nu iaf berätta väldigt kortfattat med massa bilder hur mina senaste två veckor sett ut (i ordning)
 
och vill ni veta mer om något så får ni kommentera det:)
 
1. KONFALÄGER
En av de roligaste lägrerna jag varit på! Hela våran kyrka (byttorp) + Caroli & Sjöbo åkte iväg till Flämslätts konferansgård i Skara. Det var hur fint som helst! ´Där fick vi god mat och väldigt många skratt. Det fanns en brygga med hopptorn där några badade det fanns lekplats & självklart var jag framme med kameran hela tiden haha;) Ifall någon av er från lägret läser detta vill jag bara säga tack för en otroligt grym helg!
 
2. KONFIRMATION
Konfirmationen ägde rum i Gustav Adollfskyrkan i stan. Fick gå upp 7 för att hinna med allt jag skulle göra innan jag skulle va i kyrkan vid 9.30. Väl där tog vi konfirmander ett gruppfoto med hjälp av en proffsfotograf. Men självklart han jag med lite fotning oxå. Blev lite skakigt för vi hade bara övat på programmet 1 gång innan så vi konfirmander hade ingen aning vart vi skulle någonstans haha! Men det gick bra och nu är det över.. saknar det redan.
 
3. KONFIRMATION AFTERPARTY
Dagen innan konfrimations dagen kom släkten från Norge. Dom var med på Konfirmationen och även efter sen på kalaset. Vissa bjuder hela släkten & då menar jag tredje dels kusiner och sån shit, men jag valde att ta de närmaste. Mormor&Morfar, farfar och hans nya tjej, mina kusiner, moster&faster, morbror&farbror, mamma, pappa, syster och bästa vännen Jennifer. Blev en väldigt lyckad kväll med god mat lagad av min älskade mamma, presenter, sång, tal, tårta, skratt och tårara till och med. Mamma hade nämligen gjort ett foto album av hela mitt liv med mina resor, alla gånger vi flyttat osv och blev så nostalgisk att jag börja lipa mitt i allt det roliga.  Blev inte bättre sen av att alla höll tal om hur mycket dom älskade mig och att min moster skrivit en låt till mig. Älskart. (Vill ni veta vad jag fick i present? Kommentera då så löser jag det)
 
4. VARBERG MED BABE
Långhelgen startades i onsdags och då bar det av med min goda vän Elin till hennes stuga i Kärradal, Varberg. Där var vi med dom andra barnen i området. Köpte glass, tränade, hoppade studsmatta, såg på film, kunde ha shorts, minigolf och massa sol. Fick även med henne ner och bada i havet. Filmade det hela så ska se om det går att få in på bloggen. Shoppade även inne i Varberg centrum. Fick med mig två par shorts och Marenas(ett par urgulliga sandaler) Kommer bild på dom så snart som möjligt! Var iaf en grymt bra helg.
 
5. LITE EXTRA
(Såg nu att bilden på skorna är med två gånger hahaha)
Lite extra bilder av min vecka. Har färgat i lite ljusare slingor i mitt hår och fixat naglarna. Fixade naglarna på en salong i stan för mycket presentkort där till min födelsedag. I tisdags var det hur varmt som helst så avnjöt en go måltid på viskan med min goda vän Linnea. Riktigt bra vecka. 
 
 
 

Bellas klädtips

  2013-05-06 / 10:00:00 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

 
BikBok, en otroligt cool affär. Finns blandat med grejer, bikinis, coola smycken, jeansshorts, collage style, sånt som är "inne", rock stil, nitkläder och ofta massa go rea! Dom flesta har nog hört om BikBok men tänkte tipsa om den ändå för er som inte gett er tid att gå in där. Priserna varierar från 100-1000 kr.