Två riktigt bra hårinpackningar!

  2013-06-16 / 21:10:21 / Tips / 3 KOMMENTARER

Inpackning för fett hår

  • 1 msk vinäger
  • 2 dl kranvatten
  • En nypa salt


Blanda vinägern med kranvattnet och tillsätt saltet. Massera in blandningen i håret och hårrötterna och låt verka i en timme. Skölj sedan ur med kallt vatten. Blandningen renar och tonar hårbotten, samtidigt som den motverkar fett hår. Ger härlig glans som en extra bonus!

Inpackning för torrt hår

  • 2 msk olivolja
  • 1/2 avokado
  • 1 msk majonnäs


Värm olivoljan så att den blir ljummen och blanda med resten av ingredienserna. Massera in blandningen i handdukstorkat hår och täck med en plastpåse och en handduk. Låt verka i tjugo minuter, tvätta sedan ur blandningen med ditt vanliga schampo.

 
 
 
 

Bästa skönhetstipset!

  2013-06-16 / 21:02:12 / Tips / 0 KOMMENTARER
 
Mitt bästa skönhetstips är att alltid tvätta bort sminket, hur trött man än är – så snabbt av med sminket och på med en bra fuktkräm! Mycket sömn och mycket vatten är också toppen, det hjälper verkligen! En ännu bättre grej istället för att dricka vatten är äta vatten, så som vattenmelon och gurka. Kroppen absorberar det mycket bättre då. Ett jättebra tips för att motverka finnar är att verkligen försöka ta en ansiktsmask då och då. Den bästa är alltid den lite dyrare. Jag brukar unna mitt ansikte det. Jag tycker det hjälper. Men sen kanske man inte har pengar och då funkar hemmagjorda lika bra! Ska testa lite och göra ett inlägg snart:)
 
 

1 veckas sommarlov borta

  2013-06-16 / 20:06:17 / Helg / 0 KOMMENTARER
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sjättejunitvåtusentretton

  2013-06-06 / 14:00:49 / Kompisar / 0 KOMMENTARER
haha var tvungen att bjuda med mig av denna!
 
Min fina vän Elin, nere i varberg.
 
Vet inte riktigt om man kan säga godmorgon fortfarande, men godmorgon iaf! Vaknade vid tio och gick rakt upp till cykelen. Cyklade 8 km och åt sedan frukost. Sedan bad mamma mig att plocka blommor, för vi får gäster ikväll och det första jag gör är att doppa ner händera i ett par brännässlor... Bra gjort Isabell. Fast nej.
Igår var det en mysig kväll, alla andra har ju slutat skolan men vi har ledigt idag, men har avslutning imorn. Suck asså. Igårkväll var jag iaf med en av mina bästa vänner Emil Pousar och hans familj. Vi grillade och det var jätte mysigt! Drog sedan vidare och stötte ihop med några andra polare som vi var med en stund. Riktig härlig sommarkväll! 
Idag kommer Jennifer hit och vi ska fira national dagen med resten av familjen + en annan. Ska grilla och tror nog det blir riktigt mysigt.

Snygga träningskläder

  2013-06-05 / 10:13:00 / Fashion / 0 KOMMENTARER
 

Snygga träningssaker kan hjälpa till att få en att bli motiverad inför träning. Här är tips på vart man kan hitta fina och fräscha träningskläder: byxor från adidas, skor från Nike Freerun, linnnen och väska från Victoria's Secret.

 

Sommar 2013

  2013-06-04 / 21:50:48 / Vardag / 0 KOMMENTARER
 

 
 
 
Härlig dag! Dock lite kyligare än dom föregående men ändå klänning vänlig. Hade denna rosa klänning från H&M på mig och johnny bulls. Bytte dock till Marenas inför Hannahs skolavslutning som var idag. Bara Borås som får sommarlov idag helt till 21 augusti. 11 fkn veckor!! 78 dagar. Shit... Själv f¨år man på fredag:/ jaja tagga! Kom hem efter det med två helt underbara pizzor. Hur goa ser dom inte ut!?
 

Bekännelser

  2013-06-03 / 18:10:00 / Random shit / 0 KOMMENTARER
Jag säger "OMG" och "Ha gay" till nästan allt och i varje mening.
Jag har leverfläckar på heeeeela kroppen.
Jag gör alltid bortförklaringar, dom suger oftast men folk säger ändå att jag är bäst på det.
Jag har flyttat totalt 13 gånger i mitt liv, bland annat utomlands med.
Jag är halvnorsk och kan flytande norska.
Jag kan inte vara utan min mobil i en enda sekund men jag är ändå oftast hur seg som helst på att svara på sms.
Mitt hår är helt naturligt rakt.
När jag duschar tar det minst 40 minuter.
Jag hatar människor som tjafsar över sms, jag menar ska man så ska man irl, come at me bro.
Jag pratar hur mycket som helst i sömnen och gör oftast grejer i sömnen.
Jag spelar gitarr och älskar att sjunga.
Har sjukt stora mål jag vill nå för framtiden och sätter stor press på mig själv när det gäller skolan.
Jag hatar människor som bara svarar kort på sms, ja menar, hur jävla svårt är det att skriva en mening!?
 

Solig heeelg

  2013-06-02 / 21:54:47 / Helg / 0 KOMMENTARER
 

 
Tja folkans! Rolig helg att berätta om! Fredags kväll vid 9 blev det bio, Fast & Furious 6 med goa kompisar. Så jäkla bra var den!! Helt sjukt, satt på helspänn hela tiden och scenerna va såååå coola. Kan starkt rekkomendera den och de andra filmer från Fast & Furious, skitgrymma! Sedan bar det hem till mig där ELin och Jennifer sov över.. tydligen somnade jag direkt men dom hölls vakna till fyra för jag började prata och försökte gå i sömnen osv.. haha har så jäkla lätt för det och gör det typ hela tiden för er som vill veta:')
Nästa dag gick tåget till varberg till Elins stuga. Så underbart väder! Knäppte lite bilder som ni ser ovan, gick till havet, solade, spelade kubb osv. Hoppas ni haft en bra helg med!