Sparkly

  2013-11-28 / 08:57:49 / Vardag / 2 KOMMENTARER



Borås, regnar, är ofta grått, kallt och blåsigt. Men när man ser att dom tänt träden i parken, så är det ändå en rätt mysig stad. Tycker jag iaf. 

Förlåt för ingen uppdatering men varit lite upptagen ser ni. Äntligen fått hem min pälsjacka i rätt storlek (den jag hade på outfitbilden är min systers eftersom jag fick hem den i för liten storlek..) Det är så mycket plugg just nu i skolan så försöker verkligen fokusera på det. 
Så vi hörs snart babes, xoxo

Closeups

  2013-11-25 / 17:00:00 / Photoshoots / 1 KOMMENTARER
 
min fina modell jennifer insta@jennifergillgren

Thinking

  2013-11-25 / 15:55:46 / Bella says / 1 KOMMENTARER
 
Alla dessa tankar som går genom mitt huvud är obeskrivliga.. Snart måste jag välja gymnasie och det ger mig sån panik... Är säker på vilken skola jag vill gå på iaf och det är Sven Eriksson. Var på besöksdag och besökte Bäckäng på morgonen. Kollade in linjerna Europa Världen och Beteendevetenskap, jättebra linjer. Men skolan? Nej den passade inte mig alls. Alla pratar om "bäckängandan" men jag (av nån konstig anledning) kände inte av den alls haha. Tror inte riktigt skolan passade mig helt enkelt. Men sen på Sven Eriksson trivdes jag jättebra.
 
Mitt förstaval står mellan Entrepenör och Ekonomi. Eknomi är det nästan 99,9% chans att jag kommer in. Dom flesta som söker dit kommer in + att jag är över medelpoängen som behövs för att komma in. Men entrepenör o andra sidan verkar så kul. Alltid varit intresserad av att starta eget och tror jag har egenskaperna för att klara av det. Men sen verkar det även läskigt och eftersom jag velar, tänk så tar jag nåns plats som skulle vilja ha det tusen gånger mer än mig (finns bara 30 platser)..
Tror nog det blir ekonomi för nästan alltid varit säker på det.. men ja, får vela en liten stund till..

Your just like monday, everybody hates you

  2013-11-25 / 15:03:59 / Vardag / 0 KOMMENTARER
 
Tänkte precis sätta mig och skriva ett långt inlägg varför jag är så sur för jag inte hittar mitt minneskort till kameran. Men så flyttar jag på tangentbordet och hittar det. Yey. Så nu är jag glad.
Vaknade upp imorses med världens huvudvärk och mådde inte bra alls, så stannade hemma. Måste dock sätta fart med pluggandet nu, pusshej

IMAC

  2013-11-24 / 17:55:23 / Vardag / 2 KOMMENTARER
 
Vet ni vad jag tar bilder med nu!? Familjens splitternya iMac som pappa köpte hem igår. Det är alltså en stationär apple dator. Wihuuu den är så fin.
Det är ca en kvart tills jag måste gå för att hinna med bussen. Ska in till stan för att träna med jennifer och elin i gymmet. Ska bli skönt efter en helg med Ben&Jerrys och chokladbollar. Sitter oxå och skriver en debatt om man ska avverka Kambodjas regnskog eller inte. + på allt detta sitter jag och grubblar på gymnasievalet.. usch vad mycket det är just nu..

Tolka killars sms

  2013-11-24 / 16:08:51 / Tips / 1 KOMMENTARER
 

 

FÖR ÖVER 14 ÅR

1. Han skriver jättekorta sms

Det betyder: Det är inget personligt, män har inte riktigt samma behov av att uttrycka sig som oss tjejer. För dom kan en tröja faktiskt vara bara "fin". Om ni smsar dom medan dom äter måste dom inte berätta om konsistensen på maten. Dom skriver  "Käkar. Ringer sen." Det betyder inte att han hatar dig, utan bara att han ringer när han inte är hungrig längre.

2. Han kommer med bortförklaringar

Det betyder: Killar lägger ingen kreativitet på lögner, dom är inte tillräckligt konspiratoriskt lagda. Så tredje gången han säger att han "Måste gör något annat än att träffa dig" kan du nog släppa honom.

 

3. Han använder ofta Smileys

Det betyder: Smileys från en kille är i regel ett gott tecken. Det betyder att han släppt ner garden lite och vågar vara gullig. Det signalerar också att han tror att du är lite dum i huvudet. Killar av nån anledning tror alltid att de är smartare än oss tjejer. Och eftersom 95% av killars humor utgörs av ironi tar han för givet att du inte fattar det.

4. Han skriver en jävla avhandling

Det betyder: Han har redan förvandlats till en sådan där mjäkig hundvalp som killar blir när de är nyförälskade. Han är så kär i dig att klockorna stannar. Det är så enkelt. Det kan dock ses som en varning: En kille som skickar långa mess innan ni ens har hånglat upp varandra visar sig ofta vara både sjukt needy och sjukt svartsjuk.

5. Det tar skitlång tid innan han svarar

Det betyder: Det behöver inte nödvändigtvis betyda varken det ena eller det andra. Det konsiga med killar är nämligen att dom inte måste läsa ett sms i samma sekund som dom får det.

6. Han ger dig gulliga smeknamn

Det betyder: Har ni gjort något med varandra än? Smeknamn innan något slags "mys" signalerar "Jag vill ligga, men inte mer". Smeknamn efter ligg betyder "Jag vill ligga, på regelbunden basis". En kille som ger dig smeknamn innan har alldeles för bra självförtroende. Ju mer killen gillar dig, desto mer nervösa blir dom i allt dom gör.

7. Han "råkade" skicka fel

Det betyder: Nej, det "råkade" han inte. Han ville antingen göra dig svartsjuk eller bara ha en anledning att ringa upp dig utan att det verkar som att han faktiskt vill ha dig. Äldsta tricket i boken, äldsta tricket i boken.

8. Han ställer frågor

Det betyder: Det här är väldigt enkelt; ställer han inga frågor utan bara svarar på dina så är han inte intresserad av att messa mer med dig. Ställer han frågor så är han det. Killar må vara lite dumma i huvudet, men dom är konsekventa. Något som är oklart med det? Okej, gör ett enkelt test: svara inte på hans senaste mess, skickar han ett till? Intresserad.

9. Han messar mig bara på fyllan

Det betyder: Behöver du verkligen ett svar på den här? Skärp dig nu. Det finns tjejer som tror att killar blir "känsligare" när de har druckit och "vågar säga saker som de inte vågar säga när de är nyktra". Snälla säg att du inte är en sån.

10. Han messar inte alls

Det betyder: Han är inte intresserad. Förlåt. Det var du som ville ha sanningen. Men han har inte glömt sin mobil någonstans. Han hade inte slut på pengar på kontantkortet. Grejen är att tjejer kan spela svåra i tre år, killar orkar göra samma sak i ungefär tre dagar. Vänta 72 timmar, har han inte messat då så glöm honom! 

 
 
 

Trough the darkness

  2013-11-24 / 15:31:49 / Foto / 1 KOMMENTARER
 
 

Lördagens outfit

  2013-11-23 / 17:40:22 / Outfit / 1 KOMMENTARER
 
 

Just ordered

  2013-11-20 / 21:44:25 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Här får ni en liten sneak peak på en jacka jag just beställt! Förväntar att få hem den i veckan så visar mer då! Pusshej

Lyxiga fransar

  2013-11-20 / 21:37:15 / Tips / 4 KOMMENTARER

En salong inne i stan vid namn Familjen Sandwall (ligger vid viskan på sandwalls plats) är en väldigt omtyckt salong i stan och det pratas myckte bra om den. Både frisör, naglar och ansikte hjälper dom en med. Några av mina vänner har gjort en grej som kallas "lyxig fransförlängning" (dock på engelska men minns inte stavningen haha) Det innebär att med hjälp av en ny teknik som dom är specialicerade på sätter dom fast lösögonfransar på ditt öga. Man kan välja egen längd och dom sitter i upp till fyra veckor. Hur najs låter inte det? Man slipper då använda mascar vilket är hur najs som helst. Underfransarna är bara att färga. (Antingen på salongen eller köpa egen från åhlens) Jag funderar starkt på att testa detta. Ska försäka boka en tid innan thailand så då slipper jag ha smink på mig där. Hur bra blir inte det??


All black

  2013-11-18 / 19:51:29 / Tips / 42 KOMMENTARER
Är det bara jag som älskar svart korta klänningar?! Åh det passar verkligen till all. Vardags med ett coolt skärp, svarta nylonstrumpor, prime. Matcha hur du vill lixom! Därför det är så bra med svart, en riktigt basic färg.
Till fest, vardags, middagar ja när som helst! Alla dessa i collaget är från bubbleroom.se så gå in och kika där för finns massvis med fina klänningar där!

Wanties

  2013-11-17 / 20:31:09 / Fashion / 0 KOMMENTARER
Den 20 december drar våran familj till thailand. Kommer bli såå gött! Vi kommer ju då vara där över jul och självklart kan ju inte mamma och pappa ta med sig massa inslagna paket dit, så vi får alltså shoppa våra julklappar där! Kommer bli så najs! Ovan ser ni lite vad jag tänkt mig. Många skor haha men behöver verkligen nya converse, svarta vans är ett måste och såna uggs är ju bara to die for. Glömde lägga in en long champ väska i collaget med men det skulle vara najs! Vad önskar ni er till jul?:)



Sunday funday

  2013-11-17 / 20:25:45 / Helg / 0 KOMMENTARER

Dagen har tillbringats hemma. Jag och mamma tog en hurtig promenad i det fantastiska vädret på 5km och det kändes riktigt gött. Sen resten av dagen har vi rivit våran övervåning haha! Den är kaos. Hela köket är borta och en hel vägg är borta mitt i huset eftersom vi ska ha öppen planlösning! Ååhh kommer bli så najs! Självklart kommer ni få före och efter bilder.

Frukost

  2013-11-16 / 12:51:05 / Helg / 1 KOMMENTARER

Vaknade hos elin efter en kväll ute igår. Asså åh saknar verkligen sommaren då man kunde gå i shorts och linne klockan tre på natten genom stan. Det var tider det. Får trösta mig med att det endast är 35 (!!!!!) dagar kvar till thailand.
Idag ska familjen ut och äta, längesen vi gjorde det så ska bli jättemysigt!
Ska plugga nu resten av dagen, pusshej

Todays

  2013-11-15 / 14:09:24 / Outfit / 0 KOMMENTARER




Morning inspo

  2013-11-15 / 09:01:03 / Random shit / 0 KOMMENTARER



A boy only for you - tips för att prata med killar

  2013-11-14 / 12:51:00 / Bella says / 0 KOMMENTARER
 
Sitter och kollar på bilder på we<3it, och går verkligen inte att undgå alla dessa bilder med lyckliga perfekta par. Men man ska verkligen inte jämföra verkligeheten med detta. Allt kan verka perfekt på en bild men sen vet man aldrig hur det är på riktigt. Även fast bilderna är halva nöjet att ha, hähä. Men ja, hur ska man egentligen lyckas med att få det såhär bra?
 
Vet inte riktigt om jag är den rätt att fråga om detta. Fick nämligen en kommentar om jag kunde ge tips hur man pratar med killar och hur det borde gå till när man träffas för första gången osv! Själv har jag väldigt lätt att prata med killar och har lika många killkompisar som tjejkompisar. Finns sååå många sätt att ta kontakt med killar nu för tiden (och tjejer med för den delen) Kik, sms, facebook, insta osv.
 
Släpp det där att killar ska skriva först. Alla tjejer har nån idé att killar ska skriva först. För så är det lixom bara. Men nej, man måste inse att de flesta killar har känslor med. Ibland vill dom att tjejer ska skriva först också. SÅ testa att ta intiativet som tjej och skriv du först istället. Ett hej är jättelätt. Är han dryg? Synd för honom, han förlorar säkert en toppentjej.
 
Killar gillar att prata om sig själva. Ta del av hans intressen osv. Går han i någon sport? Fråga frågor och verka intresserad. Det funkar jättebra, alla gillar lixom att prata om sig själva. Men skulle han bli för självupptagen och bara snacka om sig själv? Nä, kanske inte helt rätt typ då.
 
Hitta gemensamma intressen. Det är inte fel att stalka lite innan man skriver till någon haha! Lista ut om han går i nån sport, eller vad han gillar för musik, ni kanske gillar samma? Vilket jättebra ämne att prata om då! Ellerhur?
 
Gemensamma kompisar. Känner du någon som han känner? Vilket perfekt tillfälle att ta upp det. Då kanske du får chansen att träffa honom också.
 
När ni sen träffas..
 
Prata på. In real life är det lätt att konversationer blir stela och pinsamma. Det bästa är ju självklart att ha med en kompis. Men annars, om ni skulle vara själva. Bara prata på,om precis vad som helst. Ett jättebra samtalsämne som alla vi ungdomar tar del av, är skolan, jättelätt att prata om. Eller ta upp nåt ni diskuterat på sms/kik? Fråga hur det gick med det där provet eller vad som egentligen hände efter skolan den dagen?
 
Var lite konstig & framför allt, dig själv. En jätteviktig grej är att vara sig själv, låtsats inte spela någon annan för att bli omtyckt av killen. Och ett litet tips som funkar för mig, var lite konstig, på vilket sätt som helst, men funkar oftast haha;)
 
Träffas inte själva första gången. Istället för att träffas hos nån eller vara själva så hitta ett tillfälle där ni är flera. Enligt en undersökning (vilket man lätt förstår) är att killar oftast är gladast på fredagkvällar, mellan 21 och 00, när dom är utanför hemmet. Så se till att ni kommer på samma fest? Eller fråga honom vart han ska och be honom ta med dig? Mycket lättare och blir inte pinsamt.
 
Efter..
 
Vänta en stund innan du skriver igen. Precis träffat honom och bara sprudlar av glädje för han var mer perfekt än vad du anat? Vänta med att smsa honom!! Låt han få lite tankerum. Ni har ju faktiskt precis träffats och du vill ju inte verka jobbig lixom! Så vänta tills nästa dag, eller tills han skriver.
 
Skriv vad du tycker och våga fråga honom vad han tycker med. Ju längre du väntar desto mer glad eller sårad kommer du bli. Så fråga om han vill träffas igen och be om en förklaring varför om han inte skulle vilja.
 
Hoppas ni uppskattar inlägget godingar, puss

All alone, waiting for someone to save you

  2013-11-13 / 12:59:00 / Foto / 1 KOMMENTARER
 
 
 
 
 
 

like a superstar

  2013-11-12 / 12:00:00 / Foto / 0 KOMMENTARER
 
 
 
Min fina syser fick aggera modell än en gång! Som ni ser är det mina hunters på bilden.
 

Ja äntligen kan jag dela med mig av lite bilder tagen med min systemkamera. Vårat internet kommer inte förrän nästa vecka så sitter just nu på farfars dator! Fungerar ju dock lika bra. Hela helgen tillbringades ju då påmariedal cup vilket är en fotbolls cup som varar dygnet runt hela helgen. Så jag och Elin var i Fristadhallen från nio på kvällen till fyra på morgonen, somnade halv 5 och vaknde fyra sen på dagen haha. Sedan direkt in till Borås Hallen till klockan 2 på natten haha. Vänt på dygnet heltoch hållet iaf. Igår mådde jag inte så bra så fick ringa in sjuk till skolan. Tillbringade hela förmiddagen påå sjukhuset på grund av mitt knä och lite andra grejer. Ha en bra dag iaf, så hörs vi!
 

The Fooo - @Götaplatsen

  2013-11-11 / 19:28:02 / Foto / 1 KOMMENTARER
 
Söndagen den 3, alltså på höstlovet gjorde jag ett inlägg om att jag satt på bussen med min kamera till Göteborg. Det gjorde jag nämligen för att The Fooo skulle uppträda på deras street tour på göta platsen i göteborg! Helt extremt vad bra dom va och var så kul att äntligen få se dom i verkligeheten. Dom är ju inte bara otroligt snygga utan så begåvade med. För er som inte vet så är The Fooo fyra killar vid namn Oscar Enestad, Oscar Molander, Omar Rudberg och Felix Sandman. Dom blev ihopsatta för att vara förband på Justin Biebers konsert i Stockholm, där dom blev en riktig succé. Jag är helt galen i dom iaf och snacka om att fånga alla sveriges tjejer. Riktigt flickidoler.
 
Detta är iaf några av dom 600 bilderna jag hann att ta under dom 30 minuterna dom hann att uppträda. Resten blev suddiga för killarna ville ju aldrig stå still haha! Tog en stund innan man kom fram till "scenen" för man fick verkligen tränga sig fram mellan alla tjejer. 
 
Efter 30 minuter, mitt i deras framträdande av deras låt Build A Girl, springer en tjej fram från andra sidan scenen och omfamnar Felix. Vakterna i sina klumpiga blåadräkter springer efter henne. Då samtidigt från andra hållet springer det in ännu en tjej,och en till, och en till. Killarna blev alltså under attack och stackars Oscar fick en smäll rakt i ansiktet av en tjej som tänkte krama honom. Musiken stängdes av och dom fick springa in i sin bil och köra iväg. Åh va man blev besviken, men självklart förstår man varför. Vissa tjejer grät och vissa va arga.
 
Men jag och elin var iaf störtnöjda. Helt överlyckliga. Tack killar för en grym stund!

Taggar la weekend

  2013-11-07 / 20:11:00 / Helg / 0 KOMMENTARER
Jag håller på att koka över. Pappa ringde angående bredbandet/internetet idag och då säger dom att det står i våra papper att det inte ska sättas på förrän om en månad?! Men va? Har ju så många bilder jag vill dela med mig av till er. Från mitt och hannahs photoshoot osv.. Dom skulle fixa det sa dom så hoppas det blir bra snart!
Hela helgen är det mariedal cup. Det är en fotbollscup för killar som varar heela helgen. Alltså tillochmed på natten. Jag och elin ska dygna natten fredag till lördag iaf haha! Massa energidricka blir det! Blir nog jättekul. Sen sover hon här och så är vi i en annan hall på lördag kvällen! Blir nog toppen.
 
Mår väldigt bra för tillfället. Allting går som jag vill det. Är glad och posetiv, så livet rullar på i ett högt tempoo. Tränar mycket nu med och bara älskar tröttheten. Jaja slut på mitt tjat.
 
Ska ni göra något kul i helgen?
 

The stort of my life

  2013-11-07 / 19:56:01 / Bella says / 1 KOMMENTARER

Kan blir väldigt lätt sårad och gråter ganska lätt, men ibland så visar jag inga känslor alls.

Jag är sjukt stressad över skolan men orkar inte bry mig så mycket.

Jag har massvis med leverfläckar på kroppen. Och finns det två bredvid varandra brukar jag måla en smiley-mun under haha, påhittigt.

Kan prata om allt med min syster som jag älskar otroligt mycket men ibland har jag lust att döda henne.

Att ha kul är det bästa jag vet. Älskar att vara spontan & lite yolo. Ibland leder det inte till så bra grejer, men man får ha kul innan iaf.

Kläder spelar stor roll för mig. Tänker mycket vad jag har på mig.





Dagens två låtar

  2013-11-06 / 22:22:57 / Tips / 0 KOMMENTARER

Timber - Pitbull ft. Ke$ha
Story of my life - One Direction

Två låtar som nu finns med på min Starred-lista. Timber är verkligen en sjukt rolig låt, med najs tempo, man blir glad av den. Story of my life, killarna gör det igen. Den är lugn, men verkligen en sån fin låt. Genom att kolla musikvideon gör det den ännu bättre. Två tips, love them


7 små tip

  2013-11-06 / 13:43:32 / Tips / 1 KOMMENTARER

HUDTIPS 1. Rengör rätt 

Tvätta alltid bort smink med en mild rengöringsprodukt som är anpassad för just detta. Massera in produkten i ansiktet med lätta rörelser och låt den sedan verka i någon minut innan du sköljer hela ansiktet med vatten. Då blir det lättare för dig att tvätta bort smink och smuts utan att rycka i huden för mycket.

HUDTIPS 2. Trolla bort BUS-fläckar
Applicera tandcreme med blekande effekt på brun utan sol-fläckarna och låt verka i flera minuter. 

HUDTIPS 3. Rädda huden från vintertorkan
Kroppen: Smörj in kroppen med bodylotion när huden fortfarande är fuktig efter dusch eller bad. Då är huden som mest mottaglig mot den extra fukten. 

HUDTIPS 4. För maximal lyster
Använd alltid produkter anpassande för din hudtyp, både när det gäller rengöring och återfuktning. Ta också på en fuktcreme en gång i veckan efter du peelat ansiktet (antingen med socker eller en köpt peelingkräm för ansiktet)!

HUDTIPS 5. Reducera stora porer
Stora porer beror på ålder och gener. Bästa sättet att få dem att se mindre ut är att investera i porförminskande produkter eller att uppsöka en hudvårdssalong för en så kallad mikrodermabrasion-behandling. Annars får du bara försöka tvätta ansiktet noga med porförminskade produkter.

HUDTIPS 6. Glöm inte
Många glömmer hakan och halsen när det kommer till hudvård. Precis som ditt ansikte behöver de extra fukt för att inte blir torrt och slappt och rynkiga. 

HUDTIPS 7. Håll efter

Pigga upp ditt ansikte och din makeup med en ansiktsspray under dagen, inte minst om du sitter framför en datorskärm. Medan ditt ansikte fortfarande är lite fuktigt, passa på att bättra på och blanda om din foundation eller concealer med mjuka fingrar cirkulerande.

rörelser.


Avicii - 1 Mars

  2013-11-05 / 20:25:13 / Kompisar / 0 KOMMENTARER

Det här är helt sjukt! Precis bokat 3 biljetter till Avicii 1 Mars 2014 i Tele 2 Arena i Stockholm!! Herreguud är så hyper och uppspelt att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Vi åker upp på den 28, alltså fredagen, efter skolan till Elins mormor där vi sover. Sen hela lördagen dagen går åt till shoppa (stockholm herreguud) och sen kvällen är konserten och det kommer bli helt magiskt!! Ville bara berätta denna underbara nyhet! Jag och mitt hyperaktiva ja ska lägga mig nu, så sov så gott, natti xoxo

Faux fur

  2013-11-04 / 22:32:58 / Fashion / 0 KOMMENTARER

Åh kommit på att jag verkligen vill ha en pälsjacka! Skulle vara så bra att ha något att byta av från min svea jacka ibland som är så stor och tung. Bilderna ovan är från we ♡ it och älskar den i högra översta. Herregud kolla va fin?! Den enda jag hittat på nätet som är fin är från märket Blåräv (alltså äkta päls vilket inte känns bra..) och den kostar 4999kr.. Föör dyrt för lilla mig för tillfället haha! Letar dock mer efter en grå/svart/mörkare färg, känns bättre och mycket lättare att matcha. Finns en på H&M som jag har planer på att testa imorn. xoxo

P.s Blev inget internet idag.. Kommer i övermorgon. Så är det med flytt-.-


Acomplish or die trying

  2013-11-04 / 18:49:16 / Exercise / 0 KOMMENTARER

Är jag död? Jo tackar som frågar det är jag haha!
Tränat med elin och jennifer + sjukgymnast innan det.. Helv**e vad jobbigt, men fyfan va bra det känns efteråt. Alla endorfiner gör mig så glad! Väntar på bussen hem nu så när jag kommer hem fungerar förmodligen datorn! Så ska komma hem, duscha, plugga, äta, blogga på 3,5 timma! Inte alls stressad nej haha.. För lite tid, speciellt eftersom det blir mörkt klockan 4 på eftermiddagarna lixom. Kan glädja mig åt att det är 47 dagar kvar tills jag drar till Thailand! Wehuu! Hörs sen!



All dizzy - outfit

  2013-11-04 / 13:07:17 / Outfit / 0 KOMMENTARER
Mitt nya leo linne som jag köpte i göteborg! Så nööjd





Några extremt bra black&white

  2013-11-03 / 11:30:43 / Bella says / 1 KOMMENTARER




Buss till göteborg - igen

  2013-11-03 / 11:11:02 / Foto / 1 KOMMENTARER

Jag och min kamera är påväg till Göteborg där vi ska möta upp med Elin. En extremt rolig grej händer idag i göteborg och vi måste dit!! Ska ta massa bilder osv så får ni reda på så fort jag får wifi till datorn. Det är därför inte bilderna från photoshootet kom upp igår. Kan inte gå in på internet på datorn så ah.. Vi får wifi den 4!! Så håll ut;* xoxo



Photoshoot

  2013-11-02 / 13:18:45 / Foto / 0 KOMMENTARER


Tjejtacokväll

  2013-11-01 / 22:37:07 / Kompisar / 0 KOMMENTARER

Sitter nu på bussen hem från en mysig fredagskväll med några goa tjejer! Vi åt tacos med hela ansiktet, åt sedan denna underbara spökbakelse gjord av evelina. Riktigt mysigt och trevligt!

Från en grej till en annan tänkte jag ha en liten photoshoot imorn med min syster så får se om det blir nåt med det. Happy Halloween! Puss