Nike Free Run

  2013-07-31 / 12:03:00 / Fashion / 0 KOMMENTARER
 
Dessa godingar blev mina i torsdags då jag och mamma tog en liten tripp till Jönköping! Köpta på scorette för 1200 kronor. Helt underbara & snygga som tusan!
 

LOVE HUNKYDORY

  2013-07-30 / 16:00:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER
 
Under mitt sommarlov har jag hunnit införskaffa mig två Hunky Dory Japan Knit. Tyvärr är ljuset aldrig bra nog och jävlarna vill ju aldrig hänga som jag vill så blev två bilder frpn google. Sån skam. Men iaf den beiga köpte jag inne på NK i Göteborg när jag var där på tjejdag med Elin och Linnea. Den gick på 999kr men så värt det för använt den otroligt mycket. Den svarta köpte jag på Jolina rean. Jolina är en affär i Borås som säljer massa märkeskläder. Två gånger om året har dom en rea som börjar 6 på morgonen. Vissa är där redan klockan 2 på morgonen för att få en plats i kön. Jag var iaf där halv 5 med Elin och fick köpt min svarta kofta för 500kr. Nööjd.
 

tjugoniondeisjundetvåtusentretton

  2013-07-29 / 22:46:06 / Vardag / 0 KOMMENTARER
 
 
hade inget att göra så gjorde något cp grejs med bilderna haha
Vaknade av att mamma trampade på min fot för hon skulle hämta laddaren i mitt rum. Asså hört talas om hänsyn? Haha. Åkte in till stan till min älskade vän Jennifer som jag inte träffat på 4 veckor för hon är ute med segelbåten. Allt var precis som vanligt och vi hade en riktigt rolig stund. Sedan bar det av till gymmet. Brände ca 400 kalorier och omg vad bra det känns. Är i min livs form och kämpar vidare för att få det resultat jag vill ha med min kropp! Väl hemma blev det kvällsdopp med la familia. Häärlig daag.


Fy skäms på mig

  2013-07-28 / 22:51:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER
 
 
 
Hej godingar! Jag är jätteldesen att det inte blivit nån bloggning på flera veckor (herreguud) Men det är ju sommar lixom?! Datorn kommer inte i första hand tyvärr! Men nu tyvärr är det snart skolstart, inte riktigt än men iaf. Då ska jag verkligen försöka igen. Kommentarer, sms och kompisar tjatar på mig. Även fast jag inte bloggat så har min systemkamera varit med mig hela tiden och tagit massa bilder. Så framöver kommer det massor med inlägg om min sommar och inköp osv. Så ska jag ladda ner blogg.se appen (har typ inget minne på min telefon så därför jag inte har den) Så kommer det lite mer inlägg via min ajjfån. Dock blir det ju inte sådär tydliga systemkamera bilder, men bättre med iphone bilder och inlägg än inga inlägg alls? Eller?
Fått en liten nystart nu med ny header och design. tycks?
puss på er